Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1‚ā¨ per 1.000 weergaven.


In de aandacht

Geverifieerd lid dat zeer recent werd bekeken
fotograaf Jos Peeters
fotograaf
Jos Peeters

Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.


Voorlopige stop op nieuwsaankondigingen vanwege technische aanpassingen.

Gepubliceerd op 1 januari 2018

We zijn op het jaareinde overgeschakeld naar een nieuwe server. Dit brengt een aantal technische voordelen maar vraagt helaas ook een aanpassing en inspanning omtrent strengere normen. Het nieuwsaankondigingsysteem is verouderd en dient te vervangen te worden op de nieuwe server waar we ons nu bevinden en daarom zullen er voorlopig geen nieuwe berichten aangekondigd worden hier. We verwijzen in de plaats er van voorlopig naar onze korte meldingen op onze Facebook pagina....

Lees verder


Overschakeling naar een snellere server zeer binnenkort

Gepubliceerd op 22 december 2017

MyModel wil de eer van een snelle server te hebben hoog houden en springt daarom weer een gewaagde sprong hoger op de ladder van performantie.  We gaan overschakelen naar de nieuwste versie van Ubuntu Server op een server met 6 GB RAM geheugen en 8 processoren voor een snelle rekenkracht en gaan ook overschakelen naar de snelste technologische software die de website kan ondersteunen door o.a. gebruik te maken van de PHP 7 technologie die volgens experten 40% sneller is dan vorige versies.   Tenslotte gaan we mee aanschuiven bij het kleine percentage van de wereldtop van b...

Lees verder


Advertenties uitbreiden naar social media kanalen

Gepubliceerd op 13 december 2017

MyModel is begonnen met extra aankondigen van advertenties op social media kanalen.  Voorlopig is dit enkel op onze eigen Facebook pagina maar we bekijken de mogelijkheden om dit nog verder uit te breiden.  Deze extra plaatsingen gebeuren volgens de wil van de adverteerder zelf die ook weer volgens eigen wil de advertentie weer van de Facebook pagina kan afhalen met de druk op een webknop.  Hij/zij hoeft geen Facebook account te hebben om over die mogelijkheid te beschikken maar hij/zij ...

Lees verder


Zoeken op afstand is mogelijk gemaakt.

Gepubliceerd op 13 december 2017

Sinds kort kunnen geverifieerde leden leden zoeken die zich binnen een bepaalde radius (afstand in vogelvlucht) van hun locatie of een andere verkozen locatie plaatsvinden.  Zo vind je bereikbare leden, om het even of ze nu in een grote stad wonen of in een minder bekend dorp.

Niet-geverifieerde leden beschikken niet over deze mogelijkheid omdat deze dienst van opzoekingen verbonden is met betalende diensten van Google Maps.  Zij kunnen echter wel per profielpagina de route afstand berekenen om te zien hoe ver het lid verwijderd is van eigen locatie.

Uiter...

Lees verder


Uitbreiding profielgegevens met externe referenties

Gepubliceerd op 12 november 2017

Aan onze geverifieerde modellen bieden wij momenteel de mogelijkheid om externe referenties te vermelden. Een gelijkaardige mogelijkheid zullen wij wellicht in een latere fase aan de andere types leden aanbieden. Externe referenties zijn in het bijzonder social media en artistieke websites waar veel van je werken of activiteiten kunnen bezichtigd worden. Dit zijn ideale uitbreidingen voor wie reeds jaren alle foto's verzamelt op deze populaire websites.

Er zijn echter beperkingen in het kader van bescherming tegen profielen die met als enige doel naar je contactgegevens op...

Lees verder


Inactieve profielen zijn nu ook terug zichtbaar voor abonnees

Gepubliceerd op 28 oktober 2017

De aanleiding voor deze verandering is de regelmatige feedback die wij krijgen over meldingen van privéberichten die toegekomen zouden zijn bij profielen maar waar geen spoor online meer van te vinden is omdat de afzender zich inactief heeft gezet.  Het inactief zetten is bedoeld geweest om een vakantiemodus in te schakelen en er voor te zorgen dat de personen die zich even willen terugtrekken uit beeld verdwijnen en geen privéberichten van anderen hoeven te ontvangen.  Het grote verschil met het verwijderen van het profiel is natuurlijk dat alle informatie behoud...

Lees verder


Zelfsponsoring

Gepubliceerd op 22 oktober 2017

Vanaf heden kunnen leden zichzelf sponsoren op de site door zelf meer externe bezoekers te leiden naar hun eigen profiel op MyModel.  Dit geeft een dubbel voordeel : je zorgt zelf voor meer mensen die belangstelling kunnen hebben in je portfolio maar je vergroot daarmee ook de kans dat andere bezoekers aandacht krijgen voor je profiel op MyModel.

(Onze excuses echter voor onze onachtzaamheid en onvolledige testen waardoor het tijdelijk een rommeltje was in het websitegedeelte voor mobiele toestellen op 22 oktober 2017 maar we denken dat dit nu...

Lees verder


Vernieuwde en verbeterde methode voor profielfoto upload. Extra methode voor fotobescherming.

Gepubliceerd op 18 oktober 2017

Het werd wel even tijd.  MyModel heeft ook een les moeten leren want volgens bevindingen werkte ongeveer 50% van de inschrijvers hun profiel niet af.  Hoofdreden : moeilijkheden bij het instellen van een profielfoto.  Het merendeel van de mensen die geen profielfoto konden instellen waren trouwens mobiele gebruikers met mobiele toestellen.  Geen profielfoto is ook geen zichtbaarheid op de site.

Na hard puzzelen en programmeren om de huiige webcode te vervangen door een efficiënte en veilige methode zijn we er tenslotte wel geraakt.  Het resultaat ...

Lees verder


Nieuws omtrent professionele statussen en meer. Voorloper op de nieuwsbrief.

Gepubliceerd op 10 oktober 2017

We kondigen in dit nieuws enkel aan dat er uitgebreid nieuws zal volgen maar dan via een nieuwsbrief per E-mail zodat alle leden het zeker zullen zien.  Dit is binnen 2 dagen te verwachten.  Voor wie geabonneerd is op de nieuwsbrief uiteraard.

Kort zullen we hier enkele samenvattende lijnen schrijven.

- Bijzonderste nieuws is over de intrede van professionele statussen.  Iedereen wordt gevraagd zo juist mogelijk het professionele statuut en het aantal jaren ervaring in te vullen. Ondernemingsnummers zullen worden gecontroleerd.  ...

Lees verder


Binnenkort controle op professionele status en verstrengde controle op bescherming fotos

Gepubliceerd op 4 oktober 2017

De professionele status

Je hebt het misschien al gemerkt : onder het kadertje van de zoekfilter staat dat wij binnenkort gaan controleren of het statuut van "professioneel" (in tegenstelling tot amateur) wel min of meer overeenstemt met de werkelijkheid.  Uiteraard is iedereen fier op zijn/haar eigen werk als model of fotograaf en wordt eigen werk wel al gemakkelijker als professioneel bestempeld.  Dikwijls is dit ook wel.  Maar een ander lid verwacht meestal wel iets meer van deze status en meestal geeft dit ook een v...

Lees verder


Duidelijker overzicht in de abonnementsstatus

Gepubliceerd op 26 september 2017

We hebben het overzicht van de upgrade mogelijkheden voor de leden duidelijker gemaakt op de pagina van de abonnementsstatus .  Enkel de relevante informatie die van toepassing is op je profiel wordt nog getoond.

Onze procedure voor het toekennen van een verificatielabel echter is enigzins gewijzigd.  Nl. je krijgt niet zomaar een verificatielabel toegewezen bij een betaling omdat wij ondervinden dat de adresgegevens die wij van Paypal meegestuurd krijgen soms dubieus zijn.  In plaats daarvan komt er een meer mens...

Lees verder


Vereenvoudigde wijze om samenwerkingen aan te duiden

Gepubliceerd op 23 september 2017

Voortaan zie je de samenwerkingen van een lid duidelijker op de profielpagina staan.  Van hier uit kan je ook met een klik registreren dat je zelf ook met die persoon hebt samengewerkt.  Vergelijkbaar met een vriendschapsverzoek op Facebook moet die samenwerking ook bevestigd worden door de beheerder van dat profiel.  Wanneer de bevestiging wederzijds is zal die ook meteen zichtbaar zijn in de samenwerkingsoverzichten op beide betrokken profielpagina's.  Een samenwerkingsregistratie creëert niet automatisch een samenwerkingsalbum.  Deze acties zijn dus g...

Lees verder


De snelle antwoordknoppen zijn nu voor iedereen

Gepubliceerd op 23 september 2017

Kortelings na de lancering van de antwoordknoppen met de boodschappen "Geen interesse", "Misschien later", "Ik antwoord je later" en de eigen template, zijn er vooral suggesties door de leden gemaakt om deze voor iedereen beschikbaar te stellen en dus niet alleen voor de comfortzone van abonnees;  MyModel was snel voor deze suggestie gewonnen en heeft daarom ondertussen de knoppen voor iedereen beschikbaar gesteld.

 

...

Lees verder


Twee nieuwigheden : multiprofielenbeheer en commercieel adverteren

Gepubliceerd op 10 september 2017

Dit nieuws is niet meteen voor het leeuwendeel van de leden maar wel nuttig.

Leden die meerdere disciplines hebben zoals het fotograaf zijn in combinatie met het beroep als visagist, of een actrice die mogelijks ook danseres en model is, kunnen nu met hun zelfde account meerdere profielen aanmaken zodat zij afzonderlijke portfolio's hebben.  Dit is ook nuttig voor zoekopdrachten.  Wie bv. mettertijd een model zoekt en niet wist dat een actrice ook de ambitie had om model te zijn kan dat multidisciplinair model wel gemakkelijker ontdekken.

Om het organi...

Lees verder


Een aantal praktische herzieningen

Gepubliceerd op 18 augustus 2017

We hebben een aantal functionaliteiten aangepast.

Profielactiveringsprocedure

Voor modellen was die de laatste 2 weken ietsje te veeleisend ingesteld doordat er heel wat nieuwe informatie in te vullen was.  Onvolledigheid verhinderde de uiteindelijke informatie waarmee een profiel zichtbaar kon worden.  Voor modellen hebben wij dit nu heel soepel ingesteld.  Na bevestiging van hun inschrijving hoeven ze voorlopig enkel een profielfoto en 4 portfoliofoto's aan te vullen in hun profiel alvorens ze zichzelf zichtbaar voor anderen kunnen zetten. &nb...

Lees verder


Uitbreiding profielinformatie voor alle artiesten

Gepubliceerd op 12 augustus 2017

Voor velen is dit geen nieuws meer aangezien ze de nieuwsbrief onlangs kregen.  Voor wie MyModel nu pas bezoekt of niet ingeschreven is herhalen wij nog even deze nieuwe mijlpaal en aankondiging van verdere uitbreidingen.

MyModel staat in de startblokken voor uitbreidingen

Controleer uw online gegevens

Lees verder


Herschrijving programmacode voor berekening reactietijden

Gepubliceerd op 1 augustus 2017

Beste leden,

De programmacode die de reactietijden momenteel controleert heeft een grote aanpassing ondergaan.  De code is helemaal herschreven met de bedoeling om correctere resultaten te bekomen.

De nieuwe berekeningsmethode is op 1 augustus 2017 gelanceeerd en wordt nog verder geëvalueerd.  Wie iets onlogisch merkt mag uiteraard reageren.

 

...

Lees verder


Herstelde fout in de advertentiereacties

Gepubliceerd op 29 juli 2017

Beste leden,

Ik deel mee dat een attente gebruiker opmerkte dat er een fout was geslopen bij het plaatsen van een reactie op een advertentie : nl. wie die reactie stuurde werd niet altijd juist weergegeven, maar soms als een andere gebruiker.

Dit was uiteraard een probleem dat verwarring zaaide en daarom i...

Lees verder


Aanrader : Model & Fashion Event te Groningen op zondag 24 september 2017

Gepubliceerd op 23 juli 2017

Dit event willen wij onze leden zeker aanraden.  Hier volgt de mededeling van de organisator.  Meer informatie op www.modelandfashionevent.nl

Model & Fashion Event Groningen

Vand...

Lees verder


MyModel stelt voor ... Joyce Spitaels

Gepubliceerd op 23 juni 2017

Ongeveer tweewekelijks presenteren wij een model van onze site die wij extra in de belangstelling zetten en promoten op de WeLoveMisses.be website die alom gekend is door een groot publiek, waar onder andere journalisten uit de modellenwereld.

Vanda...

Lees verder


Belangrijke hint inzake fotobescherming en internet zoekrobots

Gepubliceerd op 10 juni 2017

Dit bericht is belangrijk te weten door alle leden maar in het bijzonder voor leden die al lid waren vóór 17/11/2016 (onrechtstreeks gerelateerd met de overname van de website)

Via-via is bij MyModel de vraag gekomen waarom iemands foto's zichtbaar kunnen zijn in Google terwijl niet-leden op de site de foto's van die persoon niet kunnen zien. We zullen in dit aritkel uitgebreid uitleggen hoe dit kan en waarom dit een beetje jouw eigen fout kan zijn uit onwetendheid.  Wie dit leest zal dit weten aan te pakken en meteen ook deze kennis...

Lees verder


Foutje in de registratie voor publicatie op WeLoveMisses.be

Gepubliceerd op 5 juni 2017

Aan alle modellen van onze site,

We hebben een beetje laat ontdekt dat de registratie voor publicatie op WLM niet meer correct werkte.  Deze is enkel bedoeld voor modellen uiteraard.

Registraties vanaf 19 mei tot en met 5 juni zijn wellicht niet goed verwerkt in onze database.

Wie zich tijdens deze periode had geregistreerd dient zich opnieuw te melden via het menu "Profiel" en daar helemaal onderaan moet het vakje opnieuw aangetikt worden indien gewenst.

...

Lees verder


Enkele updates : afwerkingen en nieuwe symbolen

Gepubliceerd op 4 juni 2017

Beste sitebezoekers en leden,

Afwerking E-mail notificatie bij volgen.

We brengen het tussentijdse nieuws dat het berichtensysteem om andere leden te volgen nu functioneel is gezet.  Dit wil zeggen dat je nu via je Contactenlijst zoveel personen als je maar wil kan aanduiden wie je interessant vindt om te volgen.  Dagelijks zal dan een volledig overzicht gestuurd worden van de nieuwigheden van de voorbije dag van al wie jij volgt.

Deze functionaliteit is echter niet voor iedereen beschikbaar.

Iemand volgen, doe je d...

Lees verder


MyModel stelt voor ... Tiam Eslami

Gepubliceerd op 1 juni 2017

Ongeveer tweewekelijks presenteren wij een model van onze site die wij extra in de belangstelling zetten en promoten op de WeLoveMisses.be website die alom gekend is door een groot publiek, waar onder andere journalisten uit de modellenwereld.

Vanda...

Lees verder


MyModel zoekt modellen en andere projectmedewerkers voor eigen websitepaginas en reclamedoeleinden

Gepubliceerd op 30 mei 2017

Dit is een oproep aan modellen, fotografen en andere medewerkende artiesten die interesse hebben om de looks van MyModel mee te helpen opfrissen door alle bestaande foto's die eigen zijn aan de website te vervangen.  Er hangt echter geen vergoeding aan vast maar wel een vaste vermelding van de medewerkers op een aparte Credits page of dergelijke die er voor kan doorgaan waarbij hun namen bovenaan vermeld staan bij een dankwoord van MyModel en een referentie die ze zelf willen (bv. een een zakelijke website).  ...

Lees verder


Nieuwe leden krijgen een proefperiode voor communicatie.

Gepubliceerd op 28 mei 2017

Vanaf vandaag is er voor leden die nooit eerder hebben gecommuniceerd een proefperiode mogelijk die toelaat om 25 berichten zelf te sturen naar andere leden.  Het gaat dus enkel om uitgaande berichten en niet om inkomende.  Er zit geen tijdsbeperking op.  Het is dus een proefperiode op het aantal berichten.  Dit is om nieuwelingen ook de kans te geven het communicatiesysteem op MyModel te ervaren zonder abonnement.

Let op !  Deze proefperiode wordt wel automatisch toegekend aan nieuwe leden maar pas na een eerste screening door Admin d...

Lees verder


Versoepelde regels + aanpassingen berichtensysteem

Gepubliceerd op 25 mei 2017

Er is een tijdje terug een nieuwe reeks uitbreidingen aangekondigd geweest en momenteel komt de aanpak van het berichtensysteem aan bod waar velen wellicht al meer dan 1 jaar naar uitkeken.

Tijdens het herzien van de webcode komen sporadisch nog een aantal onvolmaaktheden aan het licht die we dan meteen verbeteren.  Maar het verhaal naar verbeteren is oneindig uiteraard.

Versoepelingen

Regelmatig sturen wij de website bij volgens de praktische kant.  Hier zijn er een aantal die wij herzien hebben.

 1. Langdurig afwezige modelle...

  Lees verder


Beperkt verlies van fotos na incident

Gepubliceerd op 18 mei 2017

Beste leden,

Op woensdag 17 mei tussen 20u00 en 23u00 is door een complexe omstandigheid een kleine fractie van 390 fotobestanden verloren geraakt.  Deze foto's waren tussen 14 en 17 mei op onze site geplaatst en afkomstig van 42 verschillende leden.  Door dit incident werd ook een veiligheidslek ontdekt waarbij foto's van verschillende leden kunnen verwijderd worden in deze uitzonderlijke omstandigheid.  Het lek werd deze nacht onmiddellijk gedicht nadat logs een verdachte activiteit vertoonden.

Lees verder


MyModel stelt voor ... Shyline Huigen

Gepubliceerd op 14 mei 2017

Ongeveer tweewekelijks presenteren wij een model van onze site die wij extra in de belangstelling zetten en promoten op de WeLoveMisses.be website die alom gekend is door een groot publiek, waar onder andere journalisten uit de modellenwereld.

Vandaag stelt MyModel Shyline Huigen in de kijker.


MyModel stelt voor ... Sharon Los

Gepubliceerd op 1 mei 2017

Ongeveer tweewekelijks presenteren wij een model van onze site die wij extra in de belangstelling zetten en promoten op de WeLoveMisses.be website die alom gekend is door een groot publiek, waar onder andere journalisten uit de modellenwereld.

Vandaag stelt MyModel Sharon Los in de kijker.

 

Sharon Los in beeld

Lees verder


Tip voor het aanmaken van een samenwerkingsalbum

Gepubliceerd op 29 april 2017

We vonden het even nodig om de volgende tip te vertellen over het aanmaken van samenwerkingsalbums.  We zetten dit zo spoedig mogelijk ook op onze FAQ-pagina.  De procedure lijkt wat omslachtig omdat we beperkt zijn door de opmaak van het script.  We zullen trachten die in de toekomst te vereenvoudigen.
 
Men kan 2 soorten albums aanmaken.  Betalende leden kunnen manuele albums aanmaken die een blauw label krijgen. De samenwerkingsalbums hebben een groen label en kunnen door iedereen aangemaakt worden.  Een samenwerkingsalbum ...

Lees verder


Nieuwe lijst van geplande streefdoelen van MyModel

Gepubliceerd op 24 april 2017

Eerder dit jaar hadden we een aantal veranderingen opgesomd die we wensten aan te brengen.  Sommigen zijn daar van zijn reeds verwezenlijkt.  De volgende punten komen nog aan bod maar het zal het wat trager verlopen vanwege projecten buiten de site om.

 • Uitbreiding modelprofielen met extra velden : ervaringsniveau, confectiemaat, borstomtrek, lichaamsbouw, kapsel + kleur, ogenkleur, ... Websiteveld voor modellen.
 • Uitbreiding voor types modelwerk : aanvulling met bodypainting, bedekt naakt, topless en  onherkenbaar naakt.  Ook keuzemog...

  Lees verder


Kleine wijzigingen. Standaard beveiligde verbinding en leesstatus bij priveberichten

Gepubliceerd op 24 april 2017

Beveiligde verbinding met certificaat op ons webadres

Het zal niemand ontgaan zijn want er staat "Overschakelen naar onze beveiligde verbinding", of je werkt er reeds op.  Een beveiligde verbinding betekent dat er een certificaat gekoppeld werd aan onze website en dat het internet adres nu met https:// begint (voorheen gewoon http://).

Het is niet dat onze site voorheen onveilig was.  Het blijft nog steeds dezelfde website maar we doen mee met de opgetrokken verstrenging van de website standaarden die al veel webbrowsers promoten...

Lees verder


Verdien profielpunten door bezoekers te brengen

Gepubliceerd op 24 april 2017

Ieder lid heeft een profielscore die een zekere weerspiegeling is van de activiteit over de gehele periode sinds een profiel actief is.  Meestal hebben oudere profielen dan ook een hogere score maar wie meer dan 3 maand afwezig blijft krijgt een steeds sneller dalende score.  We gaven de uitleg op onze FAQ-pagina.

Uiteraard waarderen we ook dat leden hun profielpagina elders op het internet promoten.  Dit mag ook als een vorm van activiteit beschouwd worden.  Vanaf vandaag geven we daar punten voor, nl. 1 punt per unieke b...

Lees verder


Probleem bij het uploaden van foto's via beveiligde verbinding opgelost

Gepubliceerd op 16 april 2017

Er werd een probleem gerapporteerd omdat bleek dat foto's niet verschenen na het uploaden wanneer iemand via de beveiligde verbinding (https://mymodel.nl) surfte.  Na een kort speurwerk werd dit probleem gecorrigeerd.

Hetzelfde scenario kon zich afgespeeld hebben bij het versturen van berichten.  Mogelijks kwamen ze leeg toe.  Dit is vermoedelijk ook opgelost maar gevreesd wordt dat die berichten opnieuw zullen moeten gestuurd worden.

 

...

Lees verder


Genoodzaakte veiligheidsmaatregel met effect op communicatie

Gepubliceerd op 11 april 2017

Hier volgt een belangrijke aankondiging.

Naar aanleiding van een incident waarbij MyModel de conclusie trekt dat er ernstig bedrog is gepleegd, trekt MyModel aan de alarmbel.

De druppel die de emmer doet overlopen is thans te vinden op deze locatie : http://www.mymodel.nl/nepprofiel/1843 .  Wie met deze persoon contact heeft gehad is wellicht bedrogen geweest en kan hier best over geïnformeerd zijn.  De persoon achter dit profiel doet zich voor als Carolien Heerkens en besmeurt in zijn/haar communic...

Lees verder


E-mail adres aanpassen is mogelijk geworden

Gepubliceerd op 6 april 2017

Beter laat dan nooit, is het spreekwoord.

Eén iemand had MyModel in de afgelopen 6 maanden gevraagd of het E-mail adres van zijn account kon aangepast worden.  Oeps ! Dat was nog niet voorzien.  Geen probleem, de vriendelijke Admin deed dat tot hiertoe voor jou.  Maar het is natuurlijk veel praktischer dat je dat zelf en onmiddellijk kan doen via de website zelf.  

Een E-mail adres aanpassen is echter minder evident dan het bv. het aanpassen van je haarkleur.  Je E-mail adres is samen met je wachtwoord een deel van de toegangscodes vo...

Lees verder


Website correcties op 29/03/2017

Gepubliceerd op 29 maart 2017

Er werden onlangs een aantal kleine correcties uitgevoerd voor een aangenamer gebruik.

 • Nieuwe profielfoto's worden nu in betere resolutie getoond.
 • De knop "Uitloggen" levert nu geen fout op gelijk waar men zich ook bevindt op de website.
 • De algemene zoekopdracht naar sleutelwoorden levert nu geen fout op waar men zich ook op bevindt op de website.
 • De manueel aangemaakte albums (blauw label) worden niet meer dubbel aangemaakt.
 • Er zitten geen dubbeltellingen meer in het aantal samenwerkingen.
 • ...

  Lees verder


Uitbreiding albumbeheer

Gepubliceerd op 20 maart 2017

Er werd door ons publiek al maanden achter gevraagd om over meerdere albums te beschikken.  MyModel heeft zich er aangewaagd om dit mogelijk te maken.

Aanleiding

De vraag naar meerdere albums is gemotiveerd om verscheidene redenen.  Vooral een technische reden lag aan de basis : nl. de portfoliopagina wiens pagina veel foto's liet zien was redelijk traag geworden om te laden.  Er waren soms 5 volle seconden nodig vooraleer de pagina tevoorschijn kwam voor de bezoeker.  Bovendien was het beheer van de foto's voor de eigena...

Lees verder


Nieuw. Samenwerkingsalbums

Gepubliceerd op 6 maart 2017

MyModel lanceerde kortelings een nieuwe functionaliteit waarbij het nu mogeljk is om foto's waar andere MyModel leden aan hebben meegewerkt te koppelen aan een ander MyModel lid terwij je zelf het beheer over de foto's blijft behouden.  Hiermee krijgen bezoekers meer inzicht in referenties en inzet van andere leden.  Voortaan wordt MyModel geen verzameling van individuen met elk hun eigen portfolio maar kan je ook interessante connecties zien waardoor meer betrouwbaarheid wordt gecreëerd door referenties.  We hopen dat dit een succes wordt maar vanwege de huid...

Lees verder


Aanpassing berekening profielscores

Gepubliceerd op 3 maart 2017

Vanaf heden zullen profielen die langer dan 3 maand niet online zijn geweest dagelijks een negatieve puntenevolutie krijgen totdat die persoon weer online komt.  Hoe langer inactief, hoe sneller de profielscore daalt. Profielen die terug naar een nulscore gezakt zijn, zullen worden verwijderd uit het systeem tenzij er nog een abonnement loopt.

Met deze maatregel zal er na 2 maand ongeveer een eerlijkere balans in de profielscores zichtbaar zijn die de activiteitsgraden van de profielen beter vertegenwoordigt.  Deze balans zal zichzelf in de hand houden.  Bijgevo...

Lees verder


Voortaan SEO vriendelijke URLs

Gepubliceerd op 1 maart 2017

Sinds een paar dagen geleden zijn we overgeschakeld in onze website structuur door zinvolle webpagina-adressen te gebruiken.  Dit vergemakkelijkt niet alleen zoekrobots zoals Google om de logische structuur van onze site te interpreteren maar  het vergemakkelijk ook voor alle leden om verwijzingen te plaatsen naar hun profiel vanaf andere websites.  

Bv. in dit willekeurig voorbeeld :

http://mymodel.website/index.php?p=38&id=6594  wordt nu http://mymodel.website/model/Alya

De gebruiker kan dan zelf kiezen welke naam er achteraan he...

Lees verder


Regelmatige updates op de site

Gepubliceerd op 24 februari 2017

Het is even iets langer geleden dat wij nog iets in onze nieuwsberichten achterlieten.  Dit betekent niet dat er geen nieuwigheden zijn op de site.  We sommen even op wat er zowat aangepast is de laatste tijd indien dit nog niet zou opgevallen zijn.

Nieuwe types artiesten

 Dit is zowat het belangrijkste nieuws.  Namelijk MyModel heeft de grote stap gezet om ook andere relevante artiesten toe te laten op de website die allemaal een band hebben met fotografie of modellenwerk.  Visagisten, dansers, photoshoppers, stylisten, kle...

Lees verder


Samenwerking MyModel & We Love Misses

Gepubliceerd op 9 januari 2017

We Love MissesMyModel werkt voortaan samen met We Love Misses (WLM), een organisatie die misskandidates/-winnaars & modellen uit de gehele Benelux in de kijker zet voor promotie. WLM bestaat al vele jaren en is de organisatie bij uitstek die modellen een verdere populariteitsboost kan geven. WLM trekt veel aandacht van journalisten, uitgevers, organisatoren van modellenevenementen en...

Lees verder


Herziening profielscoresysteem & reset

Gepubliceerd op 27 december 2016

Beste leden,

Het profielscoresysteem van 2016 werd herzien en grondig ondersteboven gekeerd.  Zoals eerder aangekondigd begint iedereen op 1 januari 2017 met een teruggezette score.  We gaven profielen wel een voorsprong volgens anciënniteit en inhoud van het profiel (informatie, aantal foto's).

Dit scoresysteem wordt niet meer gereset tot 1 januari 2018.

Wat zijn de veranderingen t.o.v. vorig jaar ?

 • We houden de exacte formule geheim om kunstmatige acties door leden te vermijden.
 • Je k...

  Lees verder


Nieuwe optie : fotos beveiligen

Gepubliceerd op 23 december 2016

MyModel heeft er een nuttige functie bij die voor velen zeker van pas gaat komen.  Men kan voortaan op fotoniveau kiezen of die mag getoond worden aan alle publiek of net niet.  Zeker handig als je een fantastisch mooi portfolio hebt dat iedereen moet gezien hebben, terwijl ook je kunst in naaktfotografie wil tonen voor een beperkter publiek : nl. meerderjarige leden.

Op de pagina waar je foto's toevoegt zie je de extra optie van "Fotobeveiliging" (figuur 1) & onderaan de werkwijze om foto's te beveiligen (figuur 2)


...

Lees verder


Zeker lezen : automatische verwijdering van berichten

Gepubliceerd op 22 december 2016

MyModel gaat effectief vanaf 1 januari 2017 voor iedereen oude berichten opruimen.  

Het betreft berichten van minimaal 6 maand oud.  Geverifieerde leden kunnen als ze dat willen instellen dat ze die nog 18 maanden willen bijhouden.

Wie al een tijdje als lid op de site actief is zal merken dat de contactenlijst blijft aangroeien omdat er berichten van blijven bestaan.  Dit kan onoverzichtelijk worden.  

Uitgaande van de veronderstelling dat onze site vooral voor initieel contact dient en dat er wellicht E-mail adressen uitgewisseld wor...

Lees verder


Berichten van geblokkeerde personen

Gepubliceerd op 19 december 2016

MyModel heeft het systeem van blokkeren herzien.

Het blokkeren van iemand is een ultieme uitgangsweg om die persoon te verhinderen dat hij/zij nog verdere gesprekken met je voert of je profiel kan bezoeken.  MyModel hoopt alleszins dat hier heel weinig gebruik van gemaakt wordt.  Maar de mogelijkheid is er en die ervaring is niet prettig voor de tegenpartij als die zich nog verder wou verdedigen.

Het oude systeem stopte abrupt de zichbaarheid van de dialoog terwijl de geblokkeerde het laatste bericht niet meer kon lezen.  Dit is niet logisch.  My...

Lees verder


Toevoeging reactiescores

Gepubliceerd op 16 december 2016

MyModel kondigt de toevoeging van reactiescores aan per profiel.  Deze scores zullen een duidelijker beeld scheppen over wie effectief het interne communicatieplatform regelmatig gebruikt.

Aanleiding is dat er profielen zijn met weliswaar een mooi portfolio maar zelden of nooit een reactie laten weten of een aanbod past.

MyModel heeft daarom een complex maar volledig automatisch evaluatiesysteem ontwikkeld dat we binnenkort online gebruiken.  Vanwege de complexiteit gaan we niet volledig ontleden hoe het systeem meet maar we kunnen wel een goed beeld schet...

Lees verder


Alternatieve portfoliopagina

Gepubliceerd op 11 december 2016

We hadden het al tussendoor laten weten dat we dit gingen beschikbaar maken maar we hebben nu pas een flinke stap vooruitgezet zodat dit bruikbaar is door alle leden.

Presenteerbare portfoliopagina's

Via de website kom je op profielpagina's in de vorm van http://mymodel.website/index.php?p=38&id=9999 waarbij 9999 je lidnummer voorstelt.  Het nadeel hierbij is dat wanneer je gauw je portfolio wil doorsturen naar iemand, dat je op zoek moest ...

Lees verder


verbeteringen voor mobiele apparaten en privacy settings

Gepubliceerd op 6 december 2016

Een kleine update.

De layout voor mobiele toestellen was me een beetjje ontgaan.  De layout werd nu terug representabel gezet voor mobiele toestellen.

De privacy opties voor weergave van profielen zijn uitgebreid.  Op je Dashboard en dan bij je sectie foto's vind je nu volgende opties die voor zich spreken :

Nl. deze......


Mijn portfolio bevat een of meer foto's met zichtbaar naakt en ik neem een van volgende keuzes :
Anoniem...

Lees verder


Versoepeling mailcommunicatie voor modellen

Gepubliceerd op 1 december 2016

Na een evaluatie van 2 weken na de invoering van abonnementen om te communiceren besluit MyModel de communicatie te versoepelen ten gunste van modellen.

Waarom enkel voor modellen ?

- Modellen zijn over het algemeen de aanbiedende partij en fotografen zijn de vragende partij die modellen zoeken.  Modellen krijgen dus de meeste berichten.  Vooral nieuw ingeschreven modellen die niet meteen een abonnement nemen of zich laten identificeren krijgen nochtans veel berichten.  MyModel wil zich daarom fair opstellen en meteen...

Lees verder


Aanpassing communicatie met minderjarigen

Gepubliceerd op 28 november 2016

Er werd op 27/11 een beveiliging ingebouwd die de toelating voor communicatie met minderjarige leden beperkt tot geverifieerde leden.

Dit is voorlopig de laatste mijlpaal bij de noodzakelijke hervorming van interne veiligheid op de site.

Waarom hebben wij dit toegepast en hoe doen we dat ?

 • Net zoals op andere grote sites dienen wij een zekere bescherming te geven aan minderjarigen.  Concreet laten wij daarom geen communicatie toe van "onbekenden" aan minderjarigen om de kansen op ongeoorloofde verwikkelingen drastisch te verkleinen...

  Lees verder


Aankondiging beleid i.v.m. naakt

Gepubliceerd op 24 november 2016

Beste leden,

Binnenkort stellen we nieuwe regels voor het publiceren van foto's met naakt.

Hoewel we niet bruusk het beleid willen aanpassen die jullie al jaren gewend zijn is er wel een noodzaak om de goede reputatie van de site fit te houden.  Een van de uitgangspunten is dat het toelaten van minderjarigen op de site niet rijmt met het openbaar publiceren van foto's met zichtbaar naakt.  Er moet een beperking opgelegd worden ter bescherming van minderjarigen.  De beperking zal dus vooral van toepassing zijn op het publiceren...

Lees verder


Nieuw : zoekfilter

Gepubliceerd op 23 november 2016

We hebben in allerijl een zoekfilter ontworpen omdat we van velen input kregen dat er grote vraag naar is.

We hadden al voorzichtig aangekondigd dat we een zoekformulier zouden ontwikkelen tegen 31 december 2016 maar, voilà, hier is al een zoekfilter versie 1.0.  Misschien nog niet perfect werkend maar alvast nuttig.

je gaat eerst naar het algemeen overzicht van modellen of het overzicht van fotografen die standaard in afdalende volgorde staan van profielscore.  Je kan daar nu in de balk er boven op gaan filteren.

Misschien toch een woord...

Lees verder


Verhuis en overname MyModel.nl site

Gepubliceerd op 11 november 2016

Beste bezoeker of lid,

Op woensdag 9 november 2016 veranderde de website van beheerder met ook een verhuis naar een andere server ten gevolge.

Een mailing werd naar de leden gestuurd om hierover te informeren.  Kreeg je de mail niet, dan kan je hier alvast hier een aantal paar bijzonderheden lezen als samenvatting.

- Inschrijvingen zijn weer mogelijk voor het publiek. De site blijft gewoon verder bestaan.
- Bestaande leden van voor de overgangsperiode naar de nieuwe eigenaar zullen de website gratis kunnen blijven gebruiken.  Nieuwe lede...

Lees verder


Nieuw: Moodboards!

Gepubliceerd op 8 juni 2015

Het plannen van een fotoshoot via MyModel.nl is nu nog makkelijker dan ooit! Vanaf nu heb je namelijk de mogelijkheid om moodboards te maken en te delen in de account!

Een moodboard is een verzameling foto's welke gezamelijk een goede indruk geven van het resultaat dat jij voor ogen hebt. Maak zoveel moodboards als je wilt en deel ze direct met contacten. Je kan moodboards bijvoorbeeld indelen per thema, of zoals je zelf wilt. Je kunt onbeperkt moodboards aanmaken en delen.

Dus laat je creativiteit de vrije wil en stel je eigen droomshoot samen!

Je kunt dire...

Lees verder


Hoe kan je contact met iemand krijgen?

Gepubliceerd op 4 januari 2015

Om iedereen zijn privacy te bewaren kun je bij MyModel niet iemand zijn e-mailadres zien, je kunt dus niet gewoon een e-mail sturen. Dit betekent dat leden contact met elkaar kunnen hebben via MyModel zelf.

De beste manier is om een account aan te maken, als je die nog niet hebt. Maak vervolgens je profiel zo compleet mogelijk zodat deze geactiveerd kan worden. Vervolgens kun je bij zowel modellen als fotografen op hun profiel een contactverzoek verzenden. Zodra de betreffende persoon die contactverzoek accepteerd kunnen jullie via je account met elkaar onbeperkt berichten uit...

Lees verder


Tips voor een beter profiel

Gepubliceerd op 4 januari 2015

Met de wijzigingen van 2015 heb je een nieuw dashboard in je account. Dit dashboard verteld je precies wat je het beste kunt doen om een completer profiel te krijgen.

Gebruik de tips op je dashboard om bijvoorbeeld een hogere profielscore te behalen, hiermee verschijn je hoger in de overzichten en is de kans groter dat je profiel bekeken zal worden.

Tot slot is het aan te raden om regelmatig in te loggen op je account. We raden je aan gebruik te maken van onze Web App zodat je, als je even tijd hebt, vanaf te s...

Lees verder


MyModel.nl Web App

Gepubliceerd op 4 januari 2015

Vanaf nu heeft MyModel.nl haar eigen Web App waarmee leden op elk moment van de dag gebruik kunnen maken van MyModel.nl. Lijkt dat je wat? Volg dan volgende stappen:

 1. Ga met je tablet of smartphone naar www.mymodel.nl.
 2. Druk vervolgens op het 'opties' icoon en druk op 'Toevoegen aan beginscherm', dit kan per apparaat verschillen.
 3. Als het goed is verschijnt er nu een MyModel.nl icoon tussen je andere Apps.
 4. Enjoy!

De MyModel.nl Web App kan alles wat de website ook kan en is geheel gratis in ge...

Lees verder