Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken

Unieke feestkledij & bruidsjurken op maat
Liliya Yakubova, Tatjana De Neve, Olga Filenko
  www.liliya.be, model Tatjana De Neve,
  fotograaf Olga Filenko.
Volg mij op



Nieuwsberichten

Alle nieuwsberichten.

Berichten van geblokkeerde personen

Gepubliceerd op 19 december 2016

MyModel heeft het systeem van blokkeren herzien.

Het blokkeren van iemand is een ultieme uitgangsweg om die persoon te verhinderen dat hij/zij nog verdere gesprekken met je voert of je profiel kan bezoeken.  MyModel hoopt alleszins dat hier heel weinig gebruik van gemaakt wordt.  Maar de mogelijkheid is er en die ervaring is niet prettig voor de tegenpartij als die zich nog verder wou verdedigen.

Het oude systeem stopte abrupt de zichbaarheid van de dialoog terwijl de geblokkeerde het laatste bericht niet meer kon lezen.  Dit is niet logisch.  MyModel heeft er daarom recentelijk voor gezorgd dat de geblokkeerde nog in de dialoog kan kijken vooraleer definitief alle mogelijkheden op wedercontact te verbreken.

Wat zijn de gevolgen als je iemand blokkeert ?

  1. - De geblokkeerde kan je profiel niet meer zien terwijl hij/zij aangemeld is op de site. (Zie Privacy instellingen voor de precieze omstandigheden).
  2. - De geblokkeerde kan geen bericht meer naar je sturen.
  3. - Je kan zelf niet meer in de dialoog kijken tenzij je die persoon terug deblokkeert.
  4. - Mogelijks krijgt de geblokkeerde een slechtere reactiescore omdat de reactie niet meer mogelijk is. (zie ook ons artikel over de reactiescores)

Wat kan je als geblokkeerde doen ?

  1. - De toegang over de gehele site en alle andere profielen is nog steeds open.
  2. - Je ziet in je dashboard een overzicht van alle personen die jou geblokkeerd hebben en waarvan nog een dialoog bestaat.
  3. - Je kan de dialoog openen.
  4. - Zolang je de dialoog niet wist en de andere persoon niet zelf blokkeert blijft de dialoog beschikbaar voor een periode van 6 maand.
  5. - Je kan beslissen de volledige dialoog te verwijderen en daarbij ook de andere persoon zelf te blokkeren.  Hierna bestaat er geen enkele mogelijkheid van beide kanten om nog de oude dialoog te zien of ooit nog elkaar te deblokkeren.  Indien dat niet de bedoeling was dien je Admin te contacteren.

Wij leiden hier ook meteen in dat privéberichten die ouder zijn dan 6 maand over de gehele site automatisch zullen verwijderd worden vanaf ingang van 1 januari 2017.