Statistieken

- 97554 foto's van ACTIEVE leden
- 0 nieuwe foto's geüpload VANDAAG
- 734 leden online actief in de voorbije 90 dagen
- Reeds 1497 geverifieerde leden
- 1611 bevestigde onderlinge samenwerkingen
- 143 geregistreerde ledenactiviteiten VANDAAG

In de aandacht

Deze foto kreeg laatst een 'Vind-ik-mooi' klik
van Tatjana Kouzovkov
Mooi!      (6 stemmen)

Auteur : Tatjana Kouzovkov
Fotocommentaar : Commercieel Model: Shoot met Doorn Media: Stad Antwerpen

Fotomodel & Modellenwerk

MyModel - Michèle Debouverie - cover model
Model : Michèle Debouverie
Fotomodel worden is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel mensen die graag model staan en het is soms moeilijk om jezelf als model aan te bieden. MyModel heeft hier een oplossing voor gevonden. Fotomodellen kunnen geheel kostenloos een model portfolio aanmaken op MyModel. In dit model portfolio zet je je mooiste foto's en plaats je informatie over jezelf die belangrijk kan zijn voor een fotograaf of modellenbureau.

 

Opdrachtgevers Modellenwerk

Fotografen en modellenbureau's / castingbureau's kunnen vervolgens contact met jou opnemen aan de hand van het model portfolio dat je op MyModel hebt aangemaakt. Je hebt dan zelf de keuze om hier op in te gaan of niet, alles is vrijblijvend. Wanneer je als fotomodel opzoek bent naar modellenwerk is dit je kans!

 

Je registreren bij MyModel duurt slechts enkele minuten en is geheel gratis.