Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto kreeg de laatste 'Vind ik mooi' klik
van Michelle Van KleiEen account aanmaken bij MyModel

Vul de onderstaande gegevens in om een account aan te maken bij MyModel. Wanneer je account is aangemaakt kan je informatie over jezelf gaan toevoegen aan je portfolio.

Onder de 18 jaar worden geen leden toegelaten, met uitzondering van modellen die de toestemming hebben van een van hun ouders. Je moet als model minimaal 15 jaar zijn (16 worden dit kalenderjaar) om een account aan te mogen maken. Ben je ook nog geen 15 ? Dan dient iemand van je ouders eerst contact op te nemen met MyModel voor toestemming.

Met uitzondering van modellen dienen andere types leden voldoende ervaring voor te kunnen leggen voor hun vakgebied : demonstrerende foto's, website of andere referenties. Bij sterk ontbreken van vaardigheden of het bewijs hiervan, kan MyModel je profiel weigeren.

Aanmelden is op dit moment helaas niet mogelijk.
Voor de veiligheid van onze leden laten we enkel inschrijvingen toe tussen 08u00 en 23u00.
De beste manier om ervaring op te doen

MyModel is de eerste stap naar jouw carriere als fotomodel. Fotografen en modellen treffen elkaar om gezamelijk een fotoshoot te plannen. Zo ontmoet je snel nieuwe mensen uit de branche en kan je snel veel ervaring opdoen met modellenwerk. Maak je eigen portfolio aan, plaats een advertentie en voor je het weet sta je voor de camera!