Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1€ per 1.000 weergaven.


In de aandacht

Deze foto kreeg laatst een 'Vind ik mooi' klik

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Jelena Melody


sponsorpunten : 48466
positie : 5

model Jelena Melody uit De Lier
 
fotograaf
Stefan Fotografeert


sponsorpunten : 24766
positie : 16

fotograaf Stefan Fotografeert uit Assen
 
fotograaf
R en S Fotografie


sponsorpunten : 25304
positie : 15

fotograaf R en S Fotografie uit Apeldoorn
 
model
Candy Reygaerts


sponsorpunten : 14871
positie : 24

model Candy Reygaerts uit Diest
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 74379
positie : 3

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Michelle Van Klei


sponsorpunten : 35827
positie : 8

model Michelle Van Klei uit Leerdam
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 423534
positie : 1

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Lina roselina


sponsorpunten : 106761
positie : 2

model Lina roselina uit Brugge
 
model
Gentille


sponsorpunten : 27341
positie : 11

model Gentille uit Gent
 
fotograaf
Hendrik Jan van Beek


sponsorpunten : 28947
positie : 10

fotograaf Hendrik Jan van Beek uit Soest
 

Een account aanmaken bij MyModel

Vul de onderstaande gegevens in om een account aan te maken bij MyModel. Wanneer je account is aangemaakt kan je informatie over jezelf gaan toevoegen aan je portfolio.

MyModel - Mandy Glasbergen Onder de 18 jaar krijgen leden beperkte toegang. Voor deze leeftijdsgroep wordt wel volledige, gratis toegang verschaft indien een van de ouders een expliciete toestemming geeft. Je moet als model minimaal 16 jaar zijn om een account aan te mogen maken. Ben je ook nog geen 16 ? Dan dient iemand van je ouders eerst contact op te nemen met MyModel.

Met uitzondering van modellen dienen andere types leden voldoende ervaring voor te kunnen leggen voor hun vakgebied : demonstrerende foto's, website of andere referenties. Bij sterk ontbreken van vaardigheden of het bewijs hiervan, kan MyModel je profiel weigeren.

Aanmelden voor lidmaatschap is op dit moment helaas niet mogelijk.
Tussen 08u00 en 23u00 kan u weer opnieuw inschrijven.
De beste manier om ervaring op te doen
MyModel - Mandy Glasbergen - cover model

MyModel is de eerste stap naar jouw carrière als fotomodel of een extra stap hogerop de ladder van faam om je bekendheid verder te verspreiden over talloze nieuwe contacten uit de professionele wereld van modellen. Fotografen, modellen, visagisten, modeontwerpers, ... treffen elkaar om gezamelijk een fotoshoot of gelijkaardig project te plannen waarin jij de ster bent. Je ontmoet snel nieuwe mensen uit de branche en je kan snel veel ervaring opdoen. Maak je eigen portfolio aan, plaats een advertentie en voor je het weet sta je voor de camera!

Het begint allemaal met je kans af te wachten na het plaatsen van je eerste bescheiden foto's. Er zijn altijd professionelen die je een kans geven en je potententiële kansen om te groeien willen zien benutten. Wordt het niet wat je er van gedacht hebt, dan blijven toch leuke ervaringen over met beeldresultaten. Anderen vinden we na een aantal jaren terug in grote evenenmenten zoals modeshows, miss verkiezingen, presentatieberoepen, kranten, commerciële reclamecampagnes ... of heel veel websites en magazines met pralende schoonheden en eeuwige roem.