E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Geverifieerd lid dat in de laatste 7 dagen foto's plaatste
model Curvymodel mellie
model
Curvymodel mellie

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

model
Curvymodel mellie


sponsorpunten : 53172
positie : 3

model Curvymodel mellie uit Drachten
 
model
Edina Bavcic


sponsorpunten : 21863
positie : 12

model Edina Bavcic uit Enschede
 
fotograaf
Suitcase


sponsorpunten : 15253
positie : 17

fotograaf Suitcase uit Ermelo
 
model
Cher


sponsorpunten : 23198
positie : 11

model Cher uit Utrecht
 
model
Fannie Model Belgium


sponsorpunten : 19839
positie : 13

model Fannie Model Belgium uit Oostende
 
fotograaf
Jos Peeters


sponsorpunten : 16358
positie : 15

fotograaf Jos Peeters uit Gilze
 
model
Olga Margreta Portfolio


sponsorpunten : 58274
positie : 2

model Olga Margreta Portfolio  uit Amersfoort
 
model
Jolien


sponsorpunten : 14892
positie : 18

model Jolien uit Dilsen-Stokkem
 
fotograaf
Jaap Van Egmond


sponsorpunten : 14030
positie : 19

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 337985
positie : 1

model Stella Cordes uit Utrecht
 

Beginnend model

Beginnend modelBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.