Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Dit geverifieerd model heeft 100% van de ontvangen privéberichten beantwoord. Een lid waarop wij fier mogen zijn.
model Vinz Hiemstra
model
Vinz Hiemstra

Uit de top 20 gesponsorde profielen :

fotograaf


20500 sponsorpunten

fotograaf Fotografie Beijk Theo uit Nuenen
 
fotograaf


20860 sponsorpunten

fotograaf Jan Groot uit HOORN NH
 
model


17630 sponsorpunten

model Angelique uit Den Haag
 
fotograaf


22965 sponsorpunten

fotograaf Ad Van Der Nat uit Eindhoven
 
model


14709 sponsorpunten

model Kim uit Dendermonde
 
model


20155 sponsorpunten

model Jelena Melody uit De Lier
 
fotograaf


25187 sponsorpunten

fotograaf Marco Van Eck uit Uden
 
model


54555 sponsorpunten

model Nina uit Tilburg
 
fotograaf


65405 sponsorpunten

fotograaf Danny Peulders uit Kortrijk
 
model


33851 sponsorpunten

model Lynn Toussaint uit Brugge
 

Beginnend model

Beginnend modelBen een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

 

Beginnend model

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.