E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto kreeg laatst een 'Vind ik mooi' klik
van Curvymodel mellie

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Gentille


sponsorpunten : 56297
positie : 2

model Gentille uit Gent
 
model
Jelena Melody


sponsorpunten : 28649
positie : 10

model Jelena Melody uit De Lier
 
fotograaf
Kroesbeek Photography


sponsorpunten : 29430
positie : 9

fotograaf Kroesbeek Photography  uit Oostvoorne
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 34249
positie : 6

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Ellen Misman


sponsorpunten : 53828
positie : 3

model Ellen Misman uit Watervliet
 
fotograaf
Fotografie Beijk Theo


sponsorpunten : 15939
positie : 21

fotograaf Fotografie Beijk Theo uit Nuenen
 
model
Olga Margreta Portfolio


sponsorpunten : 32070
positie : 7

model Olga Margreta Portfolio  uit Amersfoort
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 110786
positie : 1

model Stella Cordes uit Harlingen
 

Beginnend model

Beginnend modelBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.