Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
Unieke feestkledij & bruidsjurken op maat
Liliya Yakubova, Tatjana De Neve, Olga Filenko
  www.liliya.be, model Tatjana De Neve,
  fotograaf Olga Filenko.
Volg mij op

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf


29104 sponsorpunten
positie : 8

fotograaf Danny Peulders uit Kortrijk
 
model


32001 sponsorpunten
positie : 7

model Vera uit Hofstade Zemst
 
fotograaf


15095 sponsorpunten
positie : 20

fotograaf William uit Gennep
 
model


71959 sponsorpunten
positie : 3

model Stella Cordes uit Utrecht
 
model


25791 sponsorpunten
positie : 11

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
fotograaf


24759 sponsorpunten
positie : 13

fotograaf Erik Van Santen uit Boskoop
 
fotograaf


23585 sponsorpunten
positie : 14

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 
fotograaf


334691 sponsorpunten
positie : 1

fotograaf Joop Bruurs uit Best
 
fotograaf


15119 sponsorpunten
positie : 19

fotograaf Jos Peeters uit Gilze
 
model


209219 sponsorpunten
positie : 2

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 

Beginnend model

Beginnend modelBen je een beginnend fotomodel of wil je graag model worden? Dan hebben wij hier een aantal tips voor jou om je te helpen hoger op te komen in de modellenwereld. Door meer ervaring op te doen als fotomodel zal je in de toekomst meer modellenwerk kunnen gaan doen en kan je geld gaan verdienen met model staan.

Als beginnend model is het heel belangrijk om je sterke en zwakke punten te achterhalen. Deze punten kan je alleen achterhalen door ervaring op te doen met modellenwerk als fotomodel. Wanneer je nog weinig of geen ervaring hebt opgedaan verdien je meestal nog niets met model staan, hiervoor zul je eerst een goed modellen portfolio moeten laten zien. Het is dus belangrijk om naast ervaring op doen ook te werken aan je portfolio, hiermee kun je toekomstige opdrachtgevers overtuigen van jouw kwaliteiten als fotomodel.

 

Van beginnend model naar ervaren model

Van beginnend model naar ervaren, professioneel foto model is een lange rit. Dit is niet iets wat je in een half jaartje even doet. Je zult veel ervaring op moeten doen een diverse situaties en fotoshoots. Ook zul je veel moeten werken aan je uitstraling en het poseren als model. Als ervaren model wordt van je verwacht dat je zelf weet wat jouw mooie kant is. Jij moet weten welke poses de beste plaatjes op gaan leveren.