Gebruikersnaam :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Emily De Hoog

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

fotograaf


28132 sponsorpunten
positie : 11

fotograaf Hobbyfotograaf  Sven Verboven uit Herentals
 
model


17690 sponsorpunten
positie : 19

model Cher uit Utrecht
 
model


89181 sponsorpunten
positie : 1

model Stella Cordes uit Utrecht
 
fotograaf


30897 sponsorpunten
positie : 10

fotograaf Jan Groot uit HOORN NH
 
model


33187 sponsorpunten
positie : 8

model Lynn Toussaint uit Brugge
 
fotograaf


44924 sponsorpunten
positie : 3

fotograaf Fotografie Beijk Theo uit Nuenen
 
model


20712 sponsorpunten
positie : 16

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model


34247 sponsorpunten
positie : 7

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model


46237 sponsorpunten
positie : 2

model Nina uit Tilburg
 
fotograaf


41982 sponsorpunten
positie : 4

fotograaf Kroesbeek Photography uit Oostvoorne
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeld is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

 

Modellen portfolio als beginnend foto model

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel.nl. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere fotomodellen en fotografen. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel.nl leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellen portfolio als ervaren foto model

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag foto model willen worden, dus de concurrentie is sterk.