E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Rene De Jong

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

model
Vera


sponsorpunten : 26196
positie : 14

model Vera uit Hofstade Zemst
 
model
Lynn Toussaint


sponsorpunten : 16076
positie : 20

model Lynn Toussaint uit Brugge
 
fotograaf
Jos Peeters


sponsorpunten : 50489
positie : 2

fotograaf Jos Peeters uit Gilze
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 53369
positie : 1

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
EdinaLadina


sponsorpunten : 29620
positie : 12

model EdinaLadina uit Enschede
 
model
Jolien


sponsorpunten : 44209
positie : 4

model Jolien uit Dilsen-Stokkem
 
model
Fannie Model Belgium


sponsorpunten : 36203
positie : 5

model Fannie Model Belgium uit Oostende
 
model
Annick


sponsorpunten : 16783
positie : 19

model Annick uit Leeuwarden
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 46339
positie : 3

model Stella Cordes uit Harlingen
 
fotograaf
Stefan Fotografeert


sponsorpunten : 21879
positie : 17

fotograaf Stefan Fotografeert uit Assen
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.