E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Deze foto werd minder dan 7 dagen geleden online gezet
van Gert Meijer

Willekeurig uit de top 20 gesponsorde profielen

model
Lynn Toussaint


sponsorpunten : 26460
positie : 9

model Lynn Toussaint uit Brugge
 
model
Lindsey Heselmans


sponsorpunten : 14789
positie : 18

model Lindsey Heselmans uit Riemst
 
model
Ija Del Mar


sponsorpunten : 36148
positie : 7

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model
Miranda


sponsorpunten : 69191
positie : 2

model Miranda uit Appingedam
 
model
Olga Margreta Portfolio


sponsorpunten : 57577
positie : 3

model Olga Margreta Portfolio  uit Amersfoort
 
model
Fannie Model Belgium


sponsorpunten : 19273
positie : 14

model Fannie Model Belgium uit Oostende
 
model
Edina Bavcic


sponsorpunten : 21108
positie : 13

model Edina Bavcic uit Enschede
 
model
Vera


sponsorpunten : 33398
positie : 8

model Vera uit Hofstade Zemst
 
fotograaf
Suitcase


sponsorpunten : 14770
positie : 19

fotograaf Suitcase uit Ermelo
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 319358
positie : 1

model Stella Cordes uit Utrecht
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.