Uw advertentie hier ? Vraag info via de contact link onderaan. Standaardformule 1€ per 1.000 weergaven.


In de aandacht

Geverifieerd lid dat in de laatste 7 dagen foto's plaatste
fotograaf hermanvangestel
fotograaf
hermanvangestel

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Ija Del Mar


sponsorpunten : 22289
positie : 18

model Ija Del Mar uit Sint-Gillis-Waas
 
model
Michelle Van Klei


sponsorpunten : 27420
positie : 12

model Michelle Van Klei uit Leerdam
 
model
Katinka Kempeneers


sponsorpunten : 19227
positie : 21

model Katinka Kempeneers uit Antwerpen
 
fotograaf
Jaap Van Egmond


sponsorpunten : 49619
positie : 4

fotograaf Jaap Van Egmond uit Katwijk
 
fotograaf
Filip Wouters


sponsorpunten : 34741
positie : 10

fotograaf Filip Wouters uit Sint-Niklaas
 
model
Willeke Bartels


sponsorpunten : 50885
positie : 3

model Willeke Bartels uit Hoogeveen
 
fotograaf
Stefan Fotografeert


sponsorpunten : 22395
positie : 17

fotograaf Stefan Fotografeert uit Assen
 
fotograaf
Roel Lemstra


sponsorpunten : 365627
positie : 1

fotograaf Roel Lemstra uit Assen
 
model
Lina roselina


sponsorpunten : 256381
positie : 2

model Lina roselina uit Brugge
 

Ik wil model worden

Cover model Mandy Glasbergen
Model : Mandy Glasbergen
Je wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.