E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag werd bezocht
fotograaf Jeroenschipper
fotograaf
Jeroenschipper

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Shanti


sponsorpunten : 19783
positie : 15

model Shanti uit Ibiza, Santa Eularia
 
model
EdinaLadina


sponsorpunten : 18066
positie : 20

model EdinaLadina uit Enschede
 
fotograaf
R en S Fotografie


sponsorpunten : 13709
positie : 23

fotograaf R en S Fotografie uit Apeldoorn
 
model
Olga Margreta Portfolio


sponsorpunten : 36046
positie : 4

model Olga Margreta Portfolio  uit Amersfoort
 
model
Malou Zeeman


sponsorpunten : 28345
positie : 11

model Malou Zeeman uit Barendrecht
 
model
Ellen Misman


sponsorpunten : 56982
positie : 2

model Ellen Misman uit Watervliet
 
fotograaf
Fotografie Beijk Theo


sponsorpunten : 18317
positie : 19

fotograaf Fotografie Beijk Theo uit Nuenen
 
fotograaf
Patricio Ungaro


sponsorpunten : 13051
positie : 25

fotograaf Patricio Ungaro uit Lokeren
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 89346
positie : 1

model Stella Cordes uit Harlingen
 
model
Gentille


sponsorpunten : 54181
positie : 3

model Gentille uit Gent
 

Ik wil model worden

Ik wil model wordenJe wilt model worden en weet niet waar je het beste kunt beginnen? MyModel helpt je een handje, maar vergeet niet dat je er zelf ook 100% voor moet gaan!

 

Modellenbureau

Een voor de hand liggende manier om model te worden en modellenwerk te kunnen doen is door je aan te melden bij een modellenbureau of castingbureau. Deze zullen jouw als foto model dan inzetten om opdrachten te vervullen voor hun eigen klanten. Dit zijn vaak fotografen die op hun beurt ook weer een eigen opdrachtgever hebben, bijvoorbeeld een kleding merk. Maar voordat je aan de slag kunt bij een modellenbureau zal je eerst al wat ervaring op moeten doen, en belangrijker nog, een modellen portfolio moeten hebben. Voordat je je aanmeldt is het dus belangrijk om eerst al wat ervaring op te doen met modellenwerk als foto model.

Het is geen absolute must om je op termijn aan te sluiten bij een modellenbureau : je kan dit puur om recreatieve reden doen voor een kleine bijverdienste. Maar omdat MyModel regelmatig het bezoek krijgt van modellenscouts of andere talentzoekers is het natuurlijk wel mogelijk dat je een aanbod krijgt om je talenten toch actiever te gebruiken.

 

Modellenportfolio als beginnend fotomodel

Voor het opbouwen van je modellen portfolio kun je terecht bij MyModel. Wij bieden je gratis de mogelijkheid aan om je eigen profiel aan te maken en in contact te komen met andere professionele artiesten zoals fotografen en visagisten. Daarnaast kun je er voor kiezen om een samenwerking aan gaan met andere MyModel leden. Op deze manier kun je gemakkelijk ervaring op doen met modellenwerk als beginnend fotomodel.

 

Modellenportfolio als ervaren fotomodel

Wanneer je eenmaal wat ervaring opgedaan hebt met modellenwerk als foto model kun je je in gaan schrijven bij een modellenbureau en kun je (meer) geld gaan vragen voor je diensten. Als het goed is weet jij als fotomodel nu waar je sterke punten liggen, maak gebruik van die kennis. Er zijn veel mensen die graag fotomodel willen worden, dus de concurrentie is sterk.