E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken

In de aandacht

Geverifieerd lid dat vandaag online was
fotograaf Jos Karouw
fotograaf
Jos Karouw

Willekeurig uit de top 25 gesponsorde profielen

model
Gib Yoosung


sponsorpunten : 70286
positie : 15

model Gib Yoosung uit Tilburg
 
model
Axelle


sponsorpunten : 69456
positie : 17

model Axelle uit Zoersel
 
model
Vera


sponsorpunten : 85651
positie : 9

model Vera uit Hofstade Zemst
 
model
Joyce


sponsorpunten : 203231
positie : 3

model Joyce uit Oudenaarde
 
model
W L


sponsorpunten : 49636
positie : 21

model W L uit Berlaar
 
model
Anne


sponsorpunten : 232449
positie : 2

model Anne uit Bree
 
model
Alissa


sponsorpunten : 280990
positie : 1

model Alissa uit Drachten
 
model
Tiziana


sponsorpunten : 91405
positie : 7

model Tiziana uit Steenokkerzeel
 
model
Stella Cordes


sponsorpunten : 76479
positie : 12

model Stella Cordes uit Harlingen
 

Hoe werkt ons communicatiesyteem ?

Model worden UtrechtOp 16 november 2016 hebben wij een overgangssysteem in gang gezet met betrekking tot de manier van communiceren op onze site.

De nieuwe toepassing zou er toe moeten leiden dat de kosten voor het onderhoud van de website deels gerecupereerd worden en dat tegelijkertijd de kwaliteit op de site wordt verbeterd.

Voor leden die reeds vóór 16 november 2016 ingeschreven waren op onze site hebben wij de inspanning en de geste geleverd om alles te behouden zoals het vroeger was : nl.

==> Communicatie is gratis.  Om een andere lid te contacteren moeten ze wel een procedure doorlopen van contactverzoek voor elk ander lid waarmee zij berichten willen mee uitwisselen. Hier is dus niks veranderd.

==> Er wordt echter strenger gecontroleerd.  Bij vermoedens van een onecht profiel zal het profiel meteen inactief gezet worden totdat het tegendeel wordt bewezen.  Tevens zullen vermelde E-mail adressen in profielomschrijvingen niet meer getolereerd worden met ingang van 1 december 2016.  Dit omwille van de bescherming voor de leden in kwestie en ook voor de mensen die er mee willen communiceren.  We leven immers in een tijd waar spam mails hoogtij vieren en wij willen het effect van die praktijken inperken voor onze leden.

==> Wel nieuw maar optioneel is dat leden uit de oude periode kunnen kiezen voor een betalend abonnement om een verificatielabel(*) aan te vragen.

Voor leden die inschreven vanaf 16 november 2016 kunnen toegang tot het interne communicatiesysteem krijgen mits een abonnement.  De keuzes zijn als volgt :

==> Keuze 1 : men kiest geen abonnement.  Bijgevolg gebruikt het lid enkel het gratis portfoliosysteem en dus zonder interne communicatiemogelijkheid.  Informatieteksten die E-mail adressen bevatten zullen worden geblokkeerd met ingang van 1 december 2016.

==> Keuze 2 : men kan kiezen voor de optie van een betalend communicatieabonnement van telkens 1 maand of 1 jaar.  De prijzen zijn zeer democratisch gehouden, zoals ofwel een maandelijks abonnement van 2 euro, ofwel een jaarlijkse bijdrage van slechts 12 euro (inclusief 50% korting).

==> Keuze 3 (enkel voor modellen) : modellen krijgen de kans op een alternatief, maar gratis, abonnement voor communicatie door een kopij van hun identiteitskaart te sturen.  Deze optie hebben wij bedacht om het aantal inschrijvingen van modellen te bevorderen en toch te zorgen voor betrouwbare profielen.

Bij zowel keuze 2 & 3 zal normaal in alle gevallen een verificatielabel(*) toegekend worden.

Deze keuzemogelijkheden en procedures worden nog duidelijker uitgelegd in de "Gesprekken" pagina van uw profiel.
 
De vroegere generatie leden van vóór 16 november 2016 mogen desgewenst overschakelen op het nieuwe systeem voor communiceren maar gezien wij uitgaan van een lage opkomst van dergelijke aanvragen, kan die enkel op aanvraag gebeuren via E-mail vragen@mymodel.nl.
 
Zowel het betalend als het gratis abonnement voor nieuwe leden laten toe om te communiceren ZONDER voorafgaand contactverzoek.  Uiteraard kan een van de partijen wel een profiel blokkeren indien die behoefte zich voordoet.

 

(*) Wat is een verificatielabel ?

Dit is nieuw en werd tot het leven geroepen om voordelen te geven aan "betrouwbare" profielen.  Het is niet zo dat wij een huiszoeking houden en Interpol inschakelen om iemand volledig te doorgronden  Nee, het is relatief eenvoudig. Wij kennen een verificatielabel toe aan leden die zich geïdentificeerd hebben door het opsturen van hun identiteitskaart of door middel van een betaling.  Deze betaling hoeft zelfs niet eens doorlopend te zijn. 1 betaalde maand is voldoende.  Daarna blijft het label op je profiel staan.

Het voordeel is dat anderen dan duidelijk weten dat achter je profiel een persoon schuilt die identificeerbaar is en dat het voorgestelde profiel naar zeer grote waarschijnlijk niet fake is.

Het verificatielabel ziet er als volgt uit :   

Verificatielabel