E-mailadres :

Wachtwoord :
Wachtwoord vergeten?      Account aanmaken
Zoek leden in dit overzicht
Ik zoek

Provincie :


Stad :


Max. radius** : km

Naam bevat :
Volgorde :enkel geverifieerde leden
enkel professionele leden


* : Aangemelde leden kunnen ook de exclusieve resultaten zien.
**: input enkel voor geverifieerde leden en abonnees.
Nieuw ! Dit overzicht is toegankelijk voor alle bezoekers op MyModel. Gesorteerd op laatste wijzigingen
Sorteer op | Laatste wijziging | Toegangsprijs (laag -> hoog)
Palissade Coevorden (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 52.660043,6.7679308
Het is een kunstwerk voor de bewoners van de wijk Ossehaar in Coevorden. Kunstenaar Paul de Kort heeft het object Palissade genoemd, het bestaat uit een groot aantal houten palen met in het midden een soort van zonnewijzer.

Lommelse Sahara (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Sportveldenstraat 15 3920 Lommel
Het gebied Sahara doet zijn naam alle eer aan: de grote zandvlakte lijkt op een miniatuurwoestijn. Maar er zijn ook helderblauwe meertjes, heidestroken en geurende naald- en loofbossen. De schilderachtige landschappen en de enorme afwisseling maken een wandeling hier tot een unieke ervaring. Genoeg leuke plekjes om te fotograferen Praktisch Startplaats en parking: Evenementenhal De Soeverein, Sportveldenstraat 10, 3920 Lommel Openbaar vervoer: bus 29 en 713 Toegankelijkheid: omwille van het losse zand is een gedeelte van de wandelingen moeilijk bereikbaar met buggy’s.

Fort de la Chartreuse (gratis binnenlocatie)
Coördinaten : Rue Achille Lebeau 4030, 4030 Liège, België
Verlaten Militaire basis met veel (vervallen) gebouwen. Inmiddels vol graffiti. Eigenlijk zowel binnen als buiten mooie plekjes te vinden om leuke shoots te doen. In het weekend is het er veel drukker dan op een doordeweekse dag

Bunkers Formerum Terschelling (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 53.406418, 5.294111
Oude bunkers oud de tweede wereldoorlog. De bunkers zijn voorzien van graffiti. Je kan in de bunkers fotograferen, en buiten de bunkers. Tevens zit je zo in de duinen, op het strand en in de branding van de Noordzee.

Kasteelruïne Lichtenberg (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Lichtenbergweg 2, 6212 NG Maastricht
Kasteelruïne Lichtenberg is een ruïne van een kasteel gelegen op de Sint-Pietersberg. Er zit een hoeve omheen, maar de kasteeltoren is nog altijd vrij te bezoeken. Hier kan je boven, in en naast de toren dus gebruiken voor fotoshoots.

De Vlaeykensgang (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Oude Koornmarkt 16, 2000 Antwerpen
De Vlaeykensgang: een paar smalle straatjes en binnenplaatsjes in het historische centrum van Antwerpen, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Wandelend tussen de middeleeuwse huizen is het alsof je in een dorp bent in plaats van in de stad. Behalve soms een groepje toeristen kom je er niet veel mensen tegen, want de Vlaeykensgang ligt behoorlijk verscholen. Hoe je er komt? Via een poortje op de Oude Koornmarkt nummer 16 of via een ingang aan de Pelgrimstraat.

Studio Royale (fotostudio)
Coördinaten : Smederij 11 2211 SM Noordwijkerhout
Voor foto- en filmopdrachten komt u naar Studio ROYALE in Noordwijkerhout, gemakkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam en Den Haag, een kwartiertje van Schiphol. Studio ROYALE is de vaste werkplaats van fotograaf/filmer Steven Bemelman, maar de studio is ook te huur, inclusief of exclusief fotograaf, stylist, inclusief of exclusief visagist, catering, inclusief of exclusief van alles eigenlijk. En dat werkt prettig. Studio ROYALE, compleet en… royaal! Oh ja, gratis parkeren.

Studio De Rijp (fotostudio)
Coördinaten : G.G. Schipperstraat 14a, 1483 GE De Rijp
Professionele studio met 4 flitsers met pantograaf. Tevens een ruime instructieruimte en een visagietafel.

Vision Stdio (fotostudio)
Coördinaten : Horizonaan, 25/1 Genk 3600 Belgie
Grote multi funtionele studio +-103m². Er zijn 3 Elinchrom ELC Pro HD 500 en 3 Elinchrom ELC Pro HD 1000 studiolampen aanwezig, rookmachine, verwarming, triggers voor nikon en canon. Hulp met lichtinstelling , visagie en styling is mogelijk. Externe keuken, extra kleine studio van 30m², visagieruimte, en toiletten zijn aanwezig. Mogelijkheid om te overnachten in de modellensuite is eveneens mogelijk.

Wedderweelde (fotostudio)
Coördinaten : Oude pekela provincie Groningen
125 vierkante meter studio ruimte voor fotografie en modellen opleiding

Ecokathedraal (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : IJntzelaan 6, 8454KV Mildam, Nederland
Ongestructureerde bouwwerken overwoekerd en in ongerepte natuur. Prachtig voor een niet allerdaagse fotoshoot.

Strand Katwijk (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Noordduinseweg, Katwijk
Via het grote parkeerterrein loop je via een duinpad naar het strand. Hier zijn volop mogelijkheden voor een shoot.

Kasteel Staverden (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Uddelermeerweg 2 Staverden
Kasteel Staverden staat op de gelijknamige landgoed Staverden. Het is met 57 inwoners de kleinste stad van Nederland. In het kasteel zelf kun je niet komen, je kan het perfect als achtergrond gebruiken. In de naast gelegen tuin is ook een prima plek om te shooten. In de achter gelegen koetshuis zit tegenwoordig een bierbrouwerij. Ik weet niet of je hier ook foto's mag maken, het is wel toegankelijk. In de orangerie zit een brasserie gevestigd waar men kan eten en/of drinken.

Fotostudio francis.dl picture (fotostudio)
Coördinaten : Tremelo België
"kleine" (ongeveer 17 m²) fotostudio met 8 mogelijke achtergronden, aparte kleed- schminkruimte, toilet en douchemogelijkheid indien nodig. Hoogte is afhankelijk van de plaats (onder schuin dak)

Bunkers Hellevoetsluis (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Plein fort Haerlem 1, 3221 AW Hellevoetsluis
Diverse bunkers uit 1880 en erna. Welke niet toegankelijk zijn maar wel mooie achtergronden bied voor shoots. Er zijn diverse types gelegen op een pad waardoor je eenvoudig naar meerdere toe kan lopen. loca Het is een volledig vrij toegankelijk stuk tegen een wat rij huizen aan.

Achtmeertje Hellevoetsluis (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : 51.831823,4.170523
Gelegen in de wijk Kooistee is een meertje. Ook wel bekend als het Achtmeertje. Dit door de vorm welke deze heeft. De locatie bied door zijn vorm genoeg plekjes aan voor diverse soorten shoots. Ook is er een groot stuk grasveld bij wat ook uitkomt bied.

Maasvlakte strand (gratis buitenlocatie)
Coördinaten : Maasvlakteboulevard, Maasvlakte Rotterdam
Nieuw strand en duin beschermen Maasvlakte 2 in het westen tegen de Noordzee. Op het Maasvlaktestrand zijn volop mogelijkheden voor recreatie. Geniet van de rust en de ruimte om te zwemmen, te zonnebaden en te wandelen. Bij de noordelijkste strandopgang van het badstrand is een strook van 500 meter gereserveerd voor naaktrecreatie. Op het noordelijker gelegen sportstrand.

Aangemelde leden kunnen meer resultaten zien.